Res säkert i sommar! Läs om våra åtgärder med anledning av Covid-19. - Läs mer
Skip to content

Äventyrsgolf

Jula Stadscampings häftiga äventyrsgolf är en perfekt aktivitet under semesterdagarna på campingen. Gå de 12 banorna i par, tävla mot vänner eller gå hela familjen tillsammans på minigolfen. Campingens äventyrsgolf med greener, bunkrar och andra spännande utmaningar har öppet kl 08-22 varje dag april-september. Betalning för äventyrsgolfen görs i Jula Hotells reception.

Golfmeny 1

(inkl. spel på äventyrsgolfen)
Big Blank Julaburgare
285 kr inkl. 1 öl/vin
245 kr inkl. alkoholfritt alternativ

Golfmeny 2

(inkl. spel på äventyrsgolfen)
Jula´s Räkmacka
255 kr inkl. 1 öl/vin
215 kr inkl. alkoholfritt alternativ

Öppettider

29/4-29/9: 10-22
Otroliga priser:
Barn upp till 12 år: 40 kr/spelomgång
Vuxen: 70 kr/spelomgång

Bankarta

Även om banan är byggd i mästerskapsklass och rankad för proffessionella tävlingar är den självklart till för alla som älskar äventyrsgolf, stora som små. Vi har tre olika klubbstorlekar så samla familj, släkt eller kompisgänget. Kom och ha det roligare tillsammans.

Banan är spektakulär i sin utformning. De allt annat är platta golfbanorna kantas av grönska och äkta växtlighet, men underlaget i banorna är av konstgräs. Om du vill spela kvällstid finns belysning och blir du törstig tar du dig kvickt till hotellets uteservering som ligger i direkt anslutning till golfbanan. Uteserveringen har fulla rättigheter och en fantastisk meny.