Res säkert i sommar! Läs om våra åtgärder med anledning av Covid-19. - Läs mer
Skip to content

Standardstuga 10 - 16 m²

På Skara Stadscamping har vi två olika typer av standardstuga! Stugorna i den Röda byn är lite större och passar dig som vill ha tillgång till kök, kylskåp och möjligheter till matlagning i stugan. Våra fina nybyggda stugor i den Grå byn är lite mindre i storlek och är perfekt för dig som vill övernatta enkelt men bekvämt där du kan nyttja närheten till alla faciliteter och närliggande restauranger.

Röda Byn 915kr/natt

Campingstuga på 16 m² med två stycken våningssängar, matbord plus fyra stolar samt köksvrå med kylskåp och köksredskap.

Röda Byns standardstugor är utmärkta för upp till fyra personer. Stugorna har ett stort rum med alla basbehov för ett trevligt campingboende. Dusch och toaletter finns i den närliggande servicebyggnaden.

Bo bra och lugnt i Röda Byns 25 standardstugor. Campinghusen av standardmått är utrustad med basbehoven för att laga egna måltider tillsammans. Kudden och täcken finns, medtag egna sängkläder och handdukar. Till standardstugorna i Röda Byn hör även en gemensam uppehållsstuga med tv.

Antal stugor: 25 st
Storlek/yta: 16 m²
Bäddar: 4 st (2 våningssängar)
 Bord och stolar: 4st
 Vattenkokare
 Kudden/täcken
 Mikro
Rinnande vatten
 Kylskåp
 TV
Köksutrustning
Sänglinne / handdukar

Grå Byn 715kr/natt

Våra enklare stugor i Grå Byn på 10 m² har ett rum och täcker basbehoven för en mysig campingupplevelse.

Grå Byns sju campingstugor med basbehov har två våningssängar och ett matbord med fyra stolar. Vattenkokare, täcken och kuddar finns på plats. Ta med egna sängkläder och handdukar inför ert boende i standardstugan.

Jula Stadscampings småstugor med standardutrustning består av ett rum på 10 m². De gemytliga campingstugorna ligger nära servicebyggnaden med dusch, toalett och möjlighet att fylla på vatten. Gråa Byns standardstugor har dessutom en stor altan, där du kan slappa och njuta av lugnet de flesta av dygnets timmar.

Antal stugor: 7 st
Storlek/yta: 10 m²
Bäddar: 4 st (2 våningssängar)
 Bord och stolar: 4st
 Vattenkokare
 Kudden/täcken
 Mikro
Rinnande vatten
 Kylskåp
 TV
Köksutrustning
Sänglinne / handdukar

Tillval att beställa vid bokning

Sätt guldkant på standardboendet.
Med våra små tillval blir gör du campingvistelsen ännu lite mer speciell och bekvämlig.

Slutstäd
Lägg till 700 kr, så slutstädar vi åt dig.

Bokningsförfrågan

Vill du boka boende? Fyll i formuläret för att skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi så fort vi kan! Det går också bra att skicka ett mail.


    Jula Campings Bokningsvillkor och Integritetspolicy

    * Obligatoriska fält.

    På området

    Hitta rätt på campingen med vår områdeskarta. Här finns servicehus och allt annat markerat som du behöver hitta på området under semestern hos oss på Jula Stadscamping.