Res säkert i sommar! Läs om våra åtgärder med anledning av Covid-19. - Läs mer
Skip to content

Välkommen till Skara Stadscamping

– en modern campingplats som ligger nära både stad och naturen!

På Skara Stadscamping bor ni nära både Skara City, Skara Konsthotell, Skara Sommarland, Vilans Fritidsområde och en mängd olika vandringsleder. Vårt mysiga campingområde med stugor och tältplatser har nära till allt du behöver. För att sätta extra guldkant på vistelsen hos oss finns möjlighet att kombinera boendet med en hotellfrukost eller en utsökt middag på Skara Konsthotell som ligger intill campingområdet.

Skara Stadscamping är beläget på bekvämt gångavstånd från centrala Skara, men har samtidigt till naturen och en lantlig touch. Campingen har 73 stycken husvagn- och husbilsplatser, 37 stycken campingstugor och 20 stycken tältplatser. Välj boende efter upplevelse, vi hjälper dig att hitta rätt. Välj Stuga Deluxe med det lilla extra eller en stuga där husdjur ät tillåtna. Uppge detaljer vid bokning, så löser vi det.

Hotellfrukost eller grillbuffé?

Njut lite extra av god mat under boendet på Skara Stadscamping. Skara Konsthotell ligger vid campingområdet och serverar såväl frukost som lunch och middag. Där hittar ni massor av underbara maträtter.

Se och göra

Prova vår häftiga äventyrsgolf? Grilla på campingens grillplats? Promenera in till Skara Centrum eller vandra i naturen? Jula Stadscamping ligger nära det mesta och erbjuder någonting för alla!

På området

Hitta rätt på campingen med vår områdeskarta. Här finns servicehus och allt annat markerat som du behöver hitta på området under semestern hos oss på Skara Stadscamping.

På vår camping finner ni fritt WiFi, tillgång till servicehus med toalett och duschar, kök och tvättmöjligheter. På campingområdet finns även en grillplats och lekplats för barnen.

Grilla
Grilla korv, kött eller vegetariskt på campingens grillplats.