Res säkert i sommar! Läs om våra åtgärder med anledning av Covid-19. - Läs mer
Skip to content

Extrautrustad stuga på 21 m² 1450kr/natt

Skara Stadscampings extrautrustade stuga på 21 m² har två rum och egen toalett med dusch. Perfekt för bekväma campingupplevelser.

Skara Stadscampings extrautrustade stuga på 21 m² har två rum och egen toalett med dusch. Perfekt för bekväma campingupplevelser.

Röda Byns extra utrustade stugor rymmer både sovrum och vardagsrum plus kökshörna. Campingstugans tillhörande altan med bord och två stolar är utmärkta för soliga dagar och ljumma sommarkvällar.

De fem större och extra utrustade stugorna på Skara Stadscamping är inredda med flera sorters bekvämligheter. Sovrummets två våningssängar har plats för fyra vuxna personer, kuddar och täcken finns på plats. Det ljusa vardagsrummet är utrustat med både soffa och egen tv.

Antal stugor: 25 st
Storlek/yta: 16 m²
Bäddar: 4 st (våningssängar)
 Bord och stolar: 4st
 Vattenkokare
 Kuddar/täcken
 Mikro
Rinnande vatten
 Kylskåp
 TV
Köksutrustning
Sänglinne / handdukar

Tillval att beställa vid bokning

Sätt guldkant på standardboendet.
Med våra små tillval blir gör du campingvistelsen ännu lite mer speciell och bekvämlig.

Slutstäd
Lägg till 700 kr, så slutstädar vi åt dig.

Bokningsförfrågan

Vill du boka boende? Fyll i formuläret för att skicka en bokningsförfrågan så återkommer vi så fort vi kan! Det går också bra att skicka ett mail.


    Jula Campings Bokningsvillkor och Integritetspolicy

    * Obligatoriska fält.

    På området

    Hitta rätt på campingen med vår områdeskarta. Här finns servicehus och allt annat markerat som du behöver hitta på området under semestern hos oss på Jula Stadscamping.